Online masterclass over luchtkwaliteit – 20 januari

Op woensdag 20 januari is van 12:00 tot 13:00 uur een online Masterclass Luchtkwaliteit, georganiseerd door de Gemeente Amsterdam. Dit keer geen klassieke Koffie Elektrisch bijeenkomst met onderwerpen rondom elektrisch vervoer. Het draait dit keer allemaal om de luchtkwaliteit (in Amsterdam).

Voor de gemeente Amsterdam is de belangrijkste reden voor een overstap naar uitstootvrij en elektrisch vervoer het verbeteren van de luchtkwaliteit. De luchtkwaliteit is al flink verbeterd de afgelopen 10 jaar. Maar het kan nog beter, het is nu nog steeds schadelijk voor de gezondheid van inwoners en bezoekers van de stad.

Wat is luchtkwaliteit

Weet jij eigenlijk hoe het zit met luchtvervuiling? Wat betekenen de termen NO2, PM10 en PM2,5? Welke gevolgen heeft luchtverontreiniging voor jouw gezondheid en voor die van kinderen? Hoe wil Amsterdam de komende jaren de lucht in de stad schoner maken? Tijdens deze online masterclass gaan we dieper op het onderwerp in. Na afloop ben je een echte luchtkwaliteitexpert.

Aanmelden

De bijeenkomst is woensdag 20 januari van 12:00 tot 13:00 uur en zal te zien zijn op de website: Open Lucht Expositie Amsterdam. Iedereen die graag meer te weten komt over dit onderwerp kan zich aanmelden. De uitzending blijft na afloop op de website staan, zodat je het ook later kan terugkijken.

INTERESSANT? DEEL DIT ARTIKEL GERUST MET JOUW NETWERK!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Scroll naar top