Breikers café Haarlem – Duurzaam delen – 2 september

Datum:Maandag 2 september

Tijd: 16.00 – 18.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur)

Locatie: Jopen Proeflokaal

Adres: Emrikweg 21 Haarlem (Waarderpolder)

Twee jaar geleden organiseerde Breikers in samenwerking met Beter op Weg een drukbezocht Breikerscafé in Haarlem. In de tussentijd is er op het gebied van duurzame mobiliteit en bereikbaarheid veel gebeurd. En er staat nog meer op stapel. Hoe gaan we om met e-bikes, deelauto’s en andere vormen van duurzame mobiliteit?

Hierover praten we 2 september met onder meer Robbert Berkhout (Wethouder Duurzaamheid, Economie en Mobiliteit van Haarlem), Robert Oosting (Spaarnelanden), collega-ondernemers, de Industriekring Haarlem en Rein Aarts (Breikers).

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan nu alvast aan.
Tot ziens op 2 september!

Aanmelden kan via het formulier hieronder >>>

  Hierbij meld ik mij aan voor het Breikers café Haarlem op maandag 2 september.

  De antwoorden op de volgende vragen slaan we op. Je hoeft ze een volgende keer dus niet opnieuw te beantwoorden.

  Na afloop van onze bijeenkomsten plaatsen we enkele foto’s en filmbeelden op de website. Hierbij kunnen aanwezigen herkenbaar in beeld komen.

  Ben je nog niet bekend binnen het BREIKERS-netwerk? We bewaren graag je gegevens om na de bijeenkomst eventueel contact op te kunnen nemen. Uiteraard kun je je gegevens altijd laten verwijderen. Zie ook www.wijzijnbreikers.nl/privacy.

  Sta je nog niet op onze mailinglijst? We voegen je graag toe om o.a. voor toekomstige bijeenkomsten uit te nodigen. Je kunt je hiervoor eenvoudig weer uitschrijven.

  INTERESSANT? DEEL DIT ARTIKEL GERUST MET JOUW NETWERK!

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on linkedin
  Share on whatsapp
  Scroll naar top